In het voorjaar van 2010 schoten de eerste Magnolia Tuinen als paddestoelen de grond uit. Wat begon als een wens om groene buitenruimtes te creëren is uitgemond in een serieus werkend tuinontwerpburo. Met alle creativiteit en bevlogenheid help ik graag klanten aan een tuin die invulling geeft aan de eigen ideeën en wensen.

Een filmpje en een paar foto’s van tuinprojecten op een rij:

Filmpje Patiotuin Beetsterzwaag

DSC_8642Prairietuin makkelijk en natuurlijk

Prairietuin met diagonalen

De bewoner had de wens was een natuurlijke prairietuin met weinig onderhoud en toch sfeer. De klant is na drie jaar heel blij met de tuin die goed te onderhouden is en waar je je in de natuur waant.

IMG_5807

Het natuurlijk prieel

De klant kreeg een nieuwbouwproject achter de deur en wilde meer beleving in de tuin nu het uitzicht verdween. Met een groene achterwand en een natuurlijk prieel van “stalen takken” is de tuin weer helemaal in balans en spannend geworden. De kleur is passend bij het huis gekozen.

Beelden van deze tuin met prieel op SBS6

     strakke rustgevende tuinDSC_5991

Moderne villatuin

Deze prachtige villa is volledig gerenoveerd en de tuin nieuw leven ingeblazen. De groene kaders zijn  gehandhaafd en de invulling moderner gemaakt. Passend bij het huis en de bewoners met kleine kinderen.

IMG-20150719-WA0002
IMG-20150719-WA0000

 

 

 

 

 

Megaborders met gemengde beplanting

Soms kom je ergens wonen en is er een tuin aangelegd die niet jouw smaak is, wat doe je dan? Je kunt soms met eenvoudige stappen een tuin renoveren. Nieuwe lijnen maken, andere sfeer creëren door de plantkeuze, is deze tuin is dat het geval. Er zijn borders samengevoegd en toegevoegd, grindstroken verwijderd en haagjes geplant. De grote border om het huis is een lust voor het ook, 4 seizoenen lang.