Media en klanten over Nienke

Media en klanten over Nienke

Media en klanten over Nienke

Bij vriendelijke tuinen Wonen & Co Leeuwarder courant

In het kader van een bijdrage aan een bij-vriendelijker wereld, werkt Nienke ook samen met de bijenbrigade. Om de tuinen en het groen in onze omgeving aantrekkelijker te maken voor bijen èn te werken aan bewustwording van mensen over het belang van de bij. Door de met uitsterven bedreigde wilde bijen is de bestuiving van ons eten in het nauw. Help je de bijen, dan behoud je onze eigen voedselkringloop in stand. Wat kun je doen in je eigen tuin?

Meerwaarde voor je woning

Hierbij wil ik Nienke iedereen van harte aanbevelen die de tuin wil vernieuwen, aanpassen, veranderende enz. Onze tuin heeft ze tot leven gebracht op een wel heel bijzondere manier. Ze voelde precies aan waar wij naar toe wilden en het is een prachtige, natuurlijke en onderhoudsarme tuin geworden en we zijn er ontzettende blij mee. De manier waarop ze dit allemaal realiseerde getuigd van veel creativiteit en daarom zijn wij erg onder de indruk van haar kwaliteiten. Mochten we nog een keer veranderen van tuin of woning dan is Nienke onze tuinvrouw. Nienke heel erg bedankt. Klaas en Grietje, Beetsterzwaag

Genieten van je levende tuin

Onze tuin is na de make-over door Nienke net een theater! Er gebeurt veel, er is veel leven: vogels, insecten, wuivend gras, veel bloei! We hebben veel plaatsjes waar we kunnen zitten en werken in de tuin is plezier! Dankjewel Nienke! Tineke, Heerenveen.

Tuinreportage in Buitenleven

Van een stadstuin in Zwolle is een prachtig fotoverslag gemaakt en is het verhaal op een rij gezet, mooi om te lezen wat mensen voor tuinwensen hebben en wat het eindresultaat geworden is. Een inspirerend verhaal voor iedere tuinbezitter die graag iets persoonlijks van zijn tuin wil maken.