Om zelf het tuinonderhoud goed te kunnen doen maken wij graag voor u een tuinonderhoudsboek op maat. Op basis van de planten die bij u in de tuin staan geven wij duidelijk aan wat deze plant nodig heeft aan verzorging. Daarbij krijgt u ook een overzicht wat er in de verschillende seizoenen gebeurt in de tuin en wat u daarbij het beste kunt doen.

Natuurlijk tuinierenTuinonderhoud op maat Beetsterzwaag

Door op een natuurlijke manier met de tuin om te gaan en dieren als vogels, vlinders en bijen welkom te heten in de tuin komt er niet alleen leven in de tuin maar worden natuurlijke kringlopen gestimuleerd die zorgdragen voor een betere kwaliteit van bodem en dus ook de planten. de natuur zorgt zelf voor bestrijding van plagen en ziekten. Wij vertellen u precies hoe u daarbij kunt helpen. En groot voordeel: het scheelt veel werk in de tuin! Zo kunt u nog meer genieten van uw groene paradijsje.

Nu aanvragen

Maak nu een afspraak en dan kom ik langs voor een inventarisatie van de planten in uw tuin en op basis daarvan maken wij een onderhoudsboekje speciaal voor uw tuin. Dit kost € 119,-.

Maakt u zelf een lijst van de aanwezige planten, dan maken we op basis daarvan een tuinonderhoudsboek op maat voor € 79,-.

Bel ons op (06) 411 288 73 of mail naar welkom@magnolia-tuinontwerp.nl