Natuurlijke tuinen

Welkom bij Magnolia Tuinontwerp, voor een natuurlijke én persoonlijke tuin.

Mail of bel voor een vrijblijvend gesprek! Nienke 06-4112873 of welkom@magnolia-tuinontwerp.nl. Ook bereikbaar via whatsapp.

Graag laat ik met mijn tuinblogs en tuinenportfolio je inspireren om een kleine tuin of een groot perceel aan de slag te gaan. Een tuin is meer nog dan een interieur de “omlijsting van je huis” en bepaalt de sfeer die jij graag ziet. Een tuinontwerp is mijns inziens geslaagd als er 4 seizoenen iets gebeurt lees de tuinblogs  Of bekijk mijn tuinenportfolio.

Jouw wensen en jouw perceel zijn voor mij de start van een nieuwe uitdaging: daag je mij uit? Kijk voor de mogelijkheden voor een tuinontwerp op maat

Nienke Plantinga – de ‘ontwerper van levende tuinen’!

tuinontwerp kleine tuin tuinaanleg moderne tuin

Diensten:

  • tuinontwerp – op maat
  • beplantingsplan – op maat
  • leveren beplanting
  • leveren daktuinen
  • regie tuinaanleg