Klantervaringen

Een ontwerp dat past bij de gebruiker van de tuin, dat is een van mijn grootste doelen! Lees hier de ervaringen van klanten:

 

Tuin om te ontspannen en om in te spelenCees Vogelvanger – Sneek december 2011

“Tuin met franse sfeer en speelruimte voor de kinderen”

Nienke heeft van haar passie haar werk gemaakt. Nu doet ze haar werk met passie. Ze heeft voor ons een tuinontwerp gemaakt dat praktisch en esthetisch tegelijkertijd is, voor kind en volwassene. Dik tevreden!

 

Groen grijze voortuinSiska Stronkhorst – Amstelveen juni 2012

“Gevoel van de Veluwe in de voortuin”

Nienke heeft ons geholpen de stap te zetten de tuin eindelijk eens te vernieuwen. Een lang gekoesterde wens alleen hoe pak je zoiets aan? Nienke geeft op een heel vriendelijke en professionele wijze haar advies over de indeling, de beplanting, materialen en verdere aankleding. Daarnaast is er ook voldoende ruimte voor eigen inbreng en werk je samen naar een mooi plan. Door haar krijg je inspiratie en energie om van je tuin iets moois te maken. En dat is gelukt!

 

Overzicht tuin

Nannie Bos – Beetsterzwaag augustus 2015

“Romantiek in de tuin”

We zijn  erg blij met de nieuwe tuin, hij past erg goed bij de wensen van ons. We zijn ook erg blij met de werkwijze van Nienke. Bedankt!

 

2015-09-23 13.43.15Tineke Waterlander – Heerenveen september 2015

“Natuurlijke en bloemrijke tuin”

Als ik thuiskom uit mijn werk heb ik het gevoel op een mooi landgoed te wonen. Vol trots loop ik dan door de tuin of ga er even lekker bij zitten. Wat fijn dat je ons zo goed hebt geholpen met de tuin!

 

Marry van Hoegee – Terwispel april 2017

“Bloemrijke en vlinderrijke tuin”

Elke dag loop ik nu door mijn nieuwe tuin en geniet wat er allemaal opkomt en zal dit jaar ook nog moeten schoffelen, maar als de planten verder groeien en het hele jaar doorbloeien, heb ik helemaal een tuin met bijenbloemen en bessenstruiken en kruiden. Zo komt mijn wens uit.